Bjurfors

"Det här är ett perfekt exempel på hur saker och ting ska göras! Martin och hans kollegor har gjort ett fantastiskt jobb."
Camilla Revå Axby, Marknadschef på Bjurfors
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Bjurfors

Arkitekt:
Maria Lindgren, Fojab  
Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare  
Leveransdatum:
November 2009  
Plats:
Malmö, Sverige 
Verksamhet:
Mäklarfirma 
Antal anställda:
45 
efg1023301

Fokus på varumärke och förvaring

Utmaning och lösning
Inredningskonceptet skulle baseras på företagets varumärkesidentitet och präglas av en modern och exklusiv känsla. Inredningen behövde vara funktionell med gott om plats för enkel förvaring eftersom företaget förespråkade en så kallad ”clean desk policy” då dess fönster vetter ut mot gatan. Passande förvaring var särskilt viktig då det är ett företag i mäklarbranschen med mycket dokumentation som behöver förvaras under långa perioder.

- Det var mer viktigt att vara tidlöst elegant än hipp, säger Martin Fogelström på EFG. Vår EFG Storage uppfyllde deras behov av långtidsförvaring och hade den typ av flexibilitet som var nödvändig ur ett funktionsperspektiv – ett självklart val för det här kontoret.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: