Berlingske Media

"Vi kände redan till EFG:s enorma erfarenhet och kunskap när det gäller att leda och leverera till stora projekt och vi visste att de skulle klara att möta våra krav på flexibilitet. Men framför allt kunde vi lita på att de skulle hålla den överenskomna leveranstiden."
Phillip Mills, Projektledare DesignGroup
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Berlingske Media

Arkitekt:
Lars Hermansen, DesignGroup Architects  
Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare 
Leveransdatum:
Juli 2008  
Plats:
Köpenhamn, Danmark  
Verksamhet:
Morgontidning  
Antal anställda:
625 
efg1023294

Bygga företagskultur med lagarbete

Utmaning och lösning
Inredningslösningen skulle förvandla kontoret till en plats med människor och grupparbete i fokus och där den genomgående känslan skulle vara bekväm och bidra till ett allmänt välmående i gruppen. Tidsramen var en utmaning i sig - att godkänna, beställa och tillverka möblerna på tre månader.

Rummen inreddes för att stödja ett flexibelt arbetssätt där människor uppmuntrades att röra sig runt och jobba i grupp vid behov. Inredningen var utvald för att passa alla anställda. EFG levererade exklusiva arbetsbord från Bondo, förvaringsenheter från EFG, ergonomiska arbetsstolar från Savo. Till matsal, takterrass, samt café- och loungeområden valdes produkter från bl a Republic of Fritz Hansen, Four Design och Brdr. Andersen

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: