Bedehuset mat og drikke

"Det ska fortfarande vara en samlingslokal, men nu folk samlas kring god mat och dryck"
Pål Taklo,ägare och VD

Kund: Bedehuset mat og drikke

Arkitekt:
Nordic State 
Vår roll:
Producent och leverantör av stolar, soffor, bordsstativ 
Leveransdatum:
2016 
Plats:
Larvik 
Verksamhet:
Restaurant, café, bar 
Workstations:
20 anställda 
efg014257

Bedehuset restaurang - en spännande historia om att bevara och skapa nytt!

Utmaning & lösning
Efter mer än 140 år som bönhus var den gamla fina byggnaden i Larvik redo att samla människor för nya ändamål. Tomta Eiendom, som nu äger byggnaden, bad designbyrån Nordic Sate att ta fram ett koncept med allt från namn och varumärkesplattform till visuell identitet och inredning. Lokalen öppnades upp under sommaren 2016 i form av en restaurang och under namnet Bedehuset -mat och dryck.

Lokalen består av en stor sal på första våningen med lounge, bar och resturang. I galleriet på andra våningen finns mer avgränsade lokaler som kan användas för privata fester som konfirmationer och bröllop.
- Tankarna bakom designen handlar om att både omfamna och bryta historien som huset har. Färg- och materialval är otraditionella men nödvändiga för att skapa den urbana, generösa och populära miljö vi ville uppnå, säger Guro Ringheim Bakke, creative director på Nordic State. Interiören är varm och modern, med material och färger i petroleumgrönt, mässing, svart och betong.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: