BDO

“Samarbetet har varit gott genom hela processen och vi upplever att EFG är både tillmötesgående och flexibla.”
Janne Markhus Woxholt, Projektansvarig, BDO
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: BDO

Arkitekt:
Nora Bolhuis, SJ-Arkitekter 
Vår roll:
Tillverkare & inredningsrådgivare 
Leveransdatum:
Maj–December 2013 
Plats:
Oslo, Norge  
Verksamhet:
Revision, skatt och rådgivning 
Antal anställda:
400 
efg1023289

Skapandet av en representativ och tillmötesgående atmosfär

Utmaning och lösning
Efter många års tillväxt, förvärv av nya företag med många nya anställda bestämde sig BDO att totalrenovera sina befintliga lokaler. Det var viktigt för dem att hitta en passande helhetslösning som kunde fungera för alla anställda i mötet med kunder och som representerade BDO på ett bra sätt. Inredningslösningen skulle dessutom skapa ett enhetligt uttryck för kontorsbyggnaden som består av sju våningar och vara förankrad i företagets image.

Förslaget var att ge hela byggnaden en universell inredningslösning där varje våning fick ett eget färgtema. Vi jobbade i nära samarbete med både kund och arkitekt genom hela projektet och samtliga produkter valdes ut gemensamt. Företaget har nu en stilren, funktionell atmosfär som kommer att formas ytterligare av de människor som arbetar där.

Produkter i detta referenscase

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: