Atea Sverige AB

”EFG har visat stor förståelse för våra behov och önskemål, både när det gäller val av produkter och färgsättning. Allt stämmer väl överens med Ateas egen profilering. Resultatet blev en mycket bra mötesplats både för vår personal och kunder som på ett utmärkt sätt speglar Ateas strävan att vara en attraktiv arbetsgivare.”
Stefan Ljung, Platschef, Atea Östergötland
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Atea Sverige AB

Vår roll:
Inredningsrådgivare & tillverkare 
Leveransdatum:
Januari 2013 
Plats:
Linköping, Sverige  
Verksamhet:
IT-företag  
Antal anställda:
70 
efg1023267

Bygga flexibelt kontor i en högteknologisk miljö

Utmaning och lösning
Att på ett yteffektivt sätt utforma ett för både anställda och besökare attraktivt kontor, där stort fokus ligger på högteknologiska lösningar. Inredningen behövde vara flexibel, eftersom fokus var att stimulera till både ökad produktivitet och motivation.

Eftersom kundens önskemål var att skapa en arbetsplats där de anställda skulle kunna arbeta optimalt oavsett var de befann sig blev det en flexibel, inspirerande och aktivitetsbaserad lösning som föreslogs. Atea upplevde att förslagen motsvarade deras behov på ett bra sätt och det resulterade i att EFG fick leverera all inredning till Ateas nya kontor i Linköping. Till arbetsplatserna valdes sittastå-bordet EFG Izi Niveau med EFG Flow bordsskärmar som avdelare. Som arbetsstolar valdes EFG Teamspirit och Savo Invite som mötesstol till mötesbordet EFG HideTech.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: