Ahlsell Oy

"EFG agerade professionellt och samarbetet mellan Ahlsell och EFG fungerade utmärkt. Leveransen gick planenligt och tidsplanen hölls intakt."
Kirsi Laakso, HR Assistent, Ahlsell Oy
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Ahlsell Oy

Vår roll:
Inredningsrådgivare och tillverkare 
Leveransdatum:
2011 - 2012 
Plats:
Hyvinkää, Finland 
Verksamhet:
VVS, elektricitet, verktyg och maskiner samt vitvaror 
Workstations:
80 
efg1023189

Att få olika företagskulturer att fungera som en gemensam

Utmaning och lösning
Den största utmaningen för EFG-teamet bestod i att få människor från olika platser och företagskulturer att fungera tillsammans i ett kontor med öppen planlösning. Fokus låg på att skapa en modern, funktionell och flexibel arbetsmiljö där man även behövde ta extra hänsyn till akustiken.

Bordsskärmar ersatte skärmväggar för att öppna upp kontoret och främja flexibla arbetssätt och samarbeten. Ergonomiska sitta/ståbord och flexibla EFG Storage Tower användes på de öppna ytorna. Receptionen inreddes med en EFG Hippione-soffa som kan byggas på och flyttas runt. Vi installerade även ytterligare ljuddämpande lösningar såsom gardiner för att förbättra akustiken.

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: