ABB

"Bra kommunikation och förståelse för kundens behov tillsammans med snabbt agerande och ett gott samarbete, har varit genomgående i hela projektet."
Carina Rydell, EFG Kontorsmöbler AB
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: ABB

Arkitekt:
Andreas Kristoffersson, Archus Arkitekter, Västerås 
Vår roll:
Inredningsrådgivare, tillverkare av standard- och skräddarsydda lösningar  
Leveransdatum:
September 2012  
Plats:
Ludvika, Sverige 
Verksamhet:
Ledande leverantör i världen av anläggningar för högspänd likström 
Workstations:
750 
efg1023201

Skräddarsydda lösningar med miljöfokus

Utmaning och lösning
Vår utmaning bestod i att presentera nya inredningslösningar som skulle fungera ihop med befintlig inredning och samtidigt uppfylla de speciella behov som kunden eftersökte. Inredningslösningen behövde även vara kompatibel med byggnadens miljömässiga krav, vilket var en utmaning i sig.

Förvaringslösningar med skräddarsydda mått och specialfunktioner såsom lådor och akustikryggar. Lösningar som kombinerade nya förvaringspåbyggnader med befintliga enheter. Med de miljömässiga kraven i åtanke levererade vi EFG Izi Niveau-stativ med exceptionellt låg elförbrukning i stand-by-läge ( 0,05-0,1 W).

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: