Aava Medical Centre Oy

"Samarbetet med EFG har fungerat utmärkt, och de har varit väldigt flexibla från planering till montering. Våra särskilda behov har beaktats i varje aspekt"
Erna Winqvist, Inköpskoordinator
Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Kund: Aava Medical Centre Oy

Arkitekt:
Huttunen-Lipasti-Pakkanen Ltd 
Vår roll:
Producent & inredningsrådgivare  
Leveransdatum:
2014, avtal i hela Finland  
Plats:
Helsingfors, Finland 
Verksamhet:
Privat Vårdcentral  
Antal anställda:
460 
efg1023195

Att skapa inredning som förbättrar både produktivitet och image

Utmaning & lösning
Den största utmaningen i projektet med Aava var att förändra arbetssättet på företaget och utforma en ny typ av arbetsplats där alla medarbetare använde delade arbetsplatser. Målet var att därigenom höja produktiviteten och undvika att platser stod tomma under arbetsdagen. Inredningslösningen skulle tydligt kommunicera Aavas varumärke och ha en enhetlig design, som skulle genomsyra alla företagets enheter runt om i Finland.

Inredningslösningar som enkelt anpassar sig till olika användare valdes ut, för att möta de olika behoven hos användarna. En flexibel förvaringslösning på hjul designades av EFG för att passa Aavas arbetssätt. Till arbetsplatserna valdes flexibla EFG Izi Niveau-bord tillsammans med den automatiskt justerbara arbetsstolen EFG ONE. Receptionen är utformad utifrån färgerna och formen på Aavas logotyp, för att återknyta till Aavas varumärke.

Produkter i detta referenscase

Genomförbar inspiration

Att hitta rätt inspirationsmaterial är ofta nyckeln till ett lyckat projekt. Som ledande leverantör av inredningslösningar erbjuder vi alla våra kunder hjälp med att hitta inspirationsmaterial och möjligheten att förvekliga det i rätt produkter. Kontakta oss förskräddarsydd vägledning i dessa frågor.

Låt oss inspirera er
eller ring oss direkt på: