EFG Produktnyheter

Vi på EFG brinner för utmaningen att tillsammans med er skapa inredningslösningar som gör verklig nytta. Med vår hjälp tar ni ett helhetsgrepp om allt från yteffektivitet, prestation och välmående till image, miljö- och hållbarhetsfrågor. Nyligen har vi presenterat ett antal spännande produktnyheter som både stöttar unika arbetssätt och skapar mervärden. 


EFG Archie

EFG Archie

- Unik design, oslagbar komfort.
EFG Archie är en stolsserie som finns i många olika utföranden med en design som är både nytänkande och praktisk för alla typer av miljöer. Med metallstativ, trästativ eller fotkryss. Med eller utan armstöd. Oklätt sittskal i plast, plastskal med klädd sits eller helklädd i en eller två färger. Designad av Carl Öjerstam.

Läs mer om EFG Archie


EFG Pulse
- Flexibilitet, funktion och modularitet i ett.
EFG Pulse är en modern förvaringsserie med rena linjer, distinkta hörn och ett stort urval av material och färger att tillgå. Den är flexibel och funktionell, modulär, anpassningsbar och kan konfigureras till att passa både för förvaring direkt vid den personliga arbetsplatsern eller som gemensam förvaring i kontorslandskap.

Läs mer om EFG Pulse

EFG Pulse

EFG Mingle

EFG Mingle
- Hur kompakt kan en soffa bli?
EFG Mingle Sofa är ett modulbaserat soffsystem gjort för att möjliggöra ett flexibelt och bekvämt sittande på liten yta. Med raka eller böjda moduler för sittdelar och bord, såväl som färdiga kombinationer erbjuder EFG Mingle Sofa många möjligheter till utföranden i en modern och skalbar sittplats eller mötesplats.

Läs mera om EFG Mingle.

EFG Mingle finns på BimObject.


EFG Tab S
- Många funktioner, utmärkt akustik
EFG Tab S är en akustisk skärm med extra goda ljuddämpande egenskaper. Skärmarna är insysnsskyddande och ljudabsorberande och passar som avdelare i kontorslandskap eller för extra ljuddämpning. Tab S finns i tre varianter; bordsskärm Tab S Table, golvskärm Tab S Floor och väggskärm Tab S Wall.

Läs mera om EFG Tab S.

EFG Tab S finns på BimObject.

EFG Tab S produktnyhet 2017

EFG Kite produktnyhet 2017

EFG Kite
- Elegant och ljuddämpande
EFG Kite Wall är en väggmonterad ljudabsorbent form av en kvadrat, en rektangel eller ett L. Klädd framsida och kanter i en eller två färger ger stora möjligheter att skapa en personlig variant som ger karaktär åt rummet.

Mera om EFG Kite.


EFG Izi Pro EFG Izi Light
n

EFG Izi Pro EFG Izi Light


EFG Create Seating

EFG Create Seating & Storage
- Skapa mångfald
EFG Create är skapad av Jonas Forsman som är inne på sitt tredje år som designer för EFG. Create Seating är en modulbaserat lösning för en elegant, lättplacerad och komfortabel sittplats för arbete, möten eller mat i moderna kontorsmiljöer. Den är anpassad för att kombineras med Create Storage förvaring och kan enkelt konfigureras från små till stora mötesplatser allt efter hur behoven skiftar.
EFG Create Seating


EFG Navi
- Elegant och lättplacerat
EFG Navi är ett litet, smäckert och stilrent bord för flexibla arbetsmiljöer. Bordet är i praktisk laptophöjd och passar perfekt i loungen eller receptionen. Matchar EFG Create Seating i utföranden och färger men passar även utmärkt tillsammans med andra soffamiljer.

EFG Navi

EFG Navi

EFG TakeAway
Din personliga förvaring.
Smidig att ta med, smidig att förvara och rymmer både laptop och A4-papper. Häng den vid din arbetsplats med hjälp av en enkel krok monterad under bordsskivan. Ge kontoret en färgklick genom att lacka den i vilken RAL-färg du önskar.
Mer produktinformation finner du här.