Det är sambandet mellan människor och produkter som skapar en arbetsplats

Det är numera ett faktum att rätt sorts inredning kan förbättra den allmänna komforten och produktiviteten, förstärka företagets image samtidigt som befintliga och nya kollegor får arbeta i en riktigt attraktiv och inspirerande miljö.

Förmågan att kombinera rätt produkter med rätt behov under varje enskilt arbetstillfälle utgör grunden i EFG’s arbetssätt. Med ett noggrant sammansatt sortiment bestående av produkter och varumärken som täcker de allra flesta inredningsbehov, har vi tillsammans med vår förmåga att ta fram specialdesignade lösningar, allt på plats för att skapa inredningslösning som passar in i din kontorsmiljö och möter de behov som finns där. Resultatet är en kostnadseffektiv, multifunktionell arbetsplats som utnyttjas optimalt med högsta nivå av produktivitet till lägsta möjliga kostnad per anställd.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: