Inredning för omsorg, hälso- och sjukvårdssektor

Möbler och inredning till hälso- vård- och omsorgsmiljöer såsom vårdcentraler, läkarmottagningar, äldreboende, gruppboende och andra vårdmiljöer möter speciella krav och utmaningar. För boende, patienter och personal ska inredningen bidra till trivsel, trgghet och hemkänsla och skapa platser för samtal och kontakt. De anställda är beroende av möbler med god funktion och flexibilitet, för att arbetet skall fungera. Det är ofta viktigt att kunna anpassa zoner för olika ändamål.

 

EFG bistår kunder goda lösningar för inredning och nyttjande av utrymmen, liksom val av  produkter och material. Vi har erfarenhet av både offentliga och privata institutioner och organisationer inom hälsa, vård och omsorg. EFG har ett komplett sortiment av möbler och inredning, både egna produkter och varumärken från partners.

 

Vi levererar:

  • Inredning med ytor som är enkla att hålla rent och rengöra
  • Stolar och sittmöbler i rätt höjd som gör det lättare att resa sig
  • Sittmöbler med extra stabilitet för att minska tipprisk
  • Stolar, bord och förvaring med hjul för enkel förflyttning

 Se inredningslösningar bland våra referenscase.

Bergen Helsehus
Bergen Helsehus
Aava
Smidsrod Helsehus

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: