Inredning för kontor, arbetsplats och annan offentlig miljö

EFG levererar kontorsmöbler och inreder det moderna kontorets zoner: arbetsplats, mötesrum, konferensrum, grupprum, matsal, kapprum, skrivarrum, förvaringsrum och rum för paus och avkoppling. Våra lösningar anpassas till alla krav på funktion, flexibilitet och mångsidighet. Aktivitetsbaserat arbete, ABW, är vår specialitet. Det innebär att hitta den bästa inredningslösningen för den aktivitet som skall utföras. EFG bistår med helheten, både gällande rätt utnyttjande av lokaler och hur man inreder arbetsplatsen för att stärka produktivitet, image och trivsel.

Till EFG är du välkommen vare sig du företräder ett litet företag eller en stor organisation, privat eller offentlig. Med 130 års erfarenhet i ryggen tar vi oss an ditt uppdrag och levererar den lösning som passar just dig. EFG erbjuder ett komplett sortiment av kontorsmöbler, både egna produkter och varumärken från partners.

Vi levererar:

  • Höj- och sänkbara skrivbord
  • Kontorsstolar / arbetsstolar
  • Förvaring
  • Konferens- och mötesbord mm

Se närmare på inspirerande inredningslösningar i våra referenscase.

EFG European Furniture Group HOV DOKKA meeting room
EFG European Furniture Group Sparebanken Vest ABW workplaces
EFG European Furniture Group Sparebanken Vest lounge
EFG European Furniture Group Sparebanken Vest ABW workplace

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: