Vårt erbjudande

Vårt uppdrag är att hålla ert företag i arbete

Vi är här för att se det stora sammanhanget – hur ditt företag och de människor som jobbar där hänger ihop. Vi skapar inredningslösningar som är baserade på individuella rutiner och gruppdynamik, utifrån era dagliga behov och övergripande affärsmål. 
Och vi löser vårt uppdrag genom att alltid befinna oss nära dig. Det håller oss uppdaterade, på tå. Det gör det möjligt för oss att agera snabbt och erbjuda högsta möjliga service. Vi finns med dig genom hela processen eller så länge som du behöver oss. Vår expertis är alltid tillhands. Det är så vi jobbar med vår mission och förvaltar det EFG är uppbyggt av. Det är så vi jobbar för att hålla ert företag i arbete. 

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på:

Våra roller

Vår uppgift är att komplettera era resurser och kompetenser – att se till att ni gör det bästa möjliga med ert utrymme och får allt stöd ni behöver. Oavsett om ni behöver ta fram ett helt nytt inredningskoncept där vi hanterar allt från projektledning till leverans eller om ni står för idéerna och enbart vill ha tillgång till vårt stora produktsortiment med oss som inredningsleverantör. Vi hjälper också till med inköp av kompletterande möbler och övriga inredningsdetaljer såsom belysning, mattor och gardiner. Som rådgivare, leverantör eller samarbetspartner är vårt mål alltid att se det stora sammanhanget och hjälpa er få ut det bästa av era resurser och vår expertis.De tre hörnstenarna som vårt arbetssätt är uppbyggt av

People 

Att hjälpa människor att må bra och arbeta effektivt är alltid vårt slutgiltiga mål. Därför börjar vi alltid våra uppdrag med att lyssna – på dig.

Products

Vårt breda utbud av kontorsmöbler är resultatet av djup kunskap och våra insikter om mänskliga behov och vad som gör en arbetsplats dynamisk.

Settings

Vi skapar de mest inspirerande, dynamiska och funktionella arbetsplatser baserade på specifika behov inom områden för arbete, möten och återhämtning. Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: