Specialdesignade lösningar

Vi tror på inredningslösningar som är flexibla och imageskapande, som bjuder in till nya arbetssätt, funktionaliteter och nya sätt att mötas. Vårt breda bassortiment är uppbyggt för att tillgodose alla sorters kundbehov, oavsett mängd eller storlek, vilket ger oss en unik position på marknaden.

Är det en ny design ni är ute efter? Eller ett annat material? Genom att modifiera produkterna i vårt standardsortiment kan ni få just det utseende som passar ert kontor bäst. Välj mellan fanér i valnöt, ek, ask, lönn, bambu, linoleum eller täcklackerat.

Oavsett vilka preferenser ni har ser vi till att göra era idéer till verklighet. Med ett öppet och flexibelt sinne som avspeglar sig hela vägen fram till vår tillverkningslinje, skapar vi lösningar som är inom budget, i tid och skräddarsydda just för er. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: