Om EFG

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Vi arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. Du är lika välkommen till oss, oavsett om du kommer från ett stort företag eller driver en mindre verksamhet.

"Varenda en av de inredningslösningar som vi tar fram är resultatet av att vi har lyssnat på de behov som finns hos individerna vi möter och vad de behöver för att kunna göra så bra ifrån sig som möjligt." 
Marcus Westdahl – EFG European Furniture Group CEO
EFG European Furniture Group about us office landscape

I dagens samhälle spelar inredningslösningen en allt större roll för företagens allmänna välmående och är en starkt bidragande orsak till att skapa ett klimat som klarar att hålla affärsmålen i sikte. Vi anser att rätt sorts inredningslösning kan göra stor skillnad inom följande nyckelområden:
  • Utrymmeseffektivitet. Gör plats för mer människor och arbetsytor utan att lokalen blir överfull. 
  • Produktivitet. Genom att anpassa inredningen efter hur man arbetar med olika uppgifter och aktiviteter ökar effektiviteten på arbetsplatsen. 
  • Motivation. Ett kontor som driver ett modernt arbetssätt blir en attraktiv arbetsplats för både befintliga och framtida anställda, i synnerhet när det gäller den yngre generationen.  
  • Image. Inredningen på en arbetsplats berättar ett företags historia och ger en direkt återspegling av dess varumärke och kultur.


I våra ögon finns det inget mer tillfredsställande än en kund som känner
att den inredningslösning som vi har tillhandahållit skapar nöjda medarbetare och bidrar till att påverka företagets övergripande affärsmål på ett positivt sätt.

Vårakärnvärden som visar oss vägen framåt:

  • Flexibilitet – EFG befäster tankesättet att alla kunder är unika genom att skapa inredningslösningar baserade på individuella, verkliga behov. 
  • Inspiration – EFG driver utvecklingen av nya innovationer och befinner sig i absolut framkant när det gäller att implementera de senaste trenderna inom inredningslösningar. 
  • Hållbarhet – EFG är branschledande inom CSR-frågor gällande miljön men är lika engagerade i hållbarhet i sociala, kulturella och ekonomiska frågor. Vårt beslut att enbart erbjuda lösningar som är baserade på verkliga kundbehov är ett direkt resultat av ett sådant ställningstagande. 
  • Nyfikenhet – Vi drivs av en sann stolthet över det vi jobbar med. Därför är vi ständigt nyfikna på vår omvärld för att bättre kunna förstå och uppfylla de behov som våra lösningar ska tillgodose.

EFG European Furniture Group about us colleague

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår målsättning är att ge dig bästa möjliga service! Tillsammans gör våra projektledare sitt yttersta för att bespara dig tid och ge dig all tänkbar information du kan behöva. Vi svarar på alla dina frågor kring vårt sortiment, beställningar, leveranser och reklamationer.

Bli kontaktad av oss
eller ring oss direkt på: