EFG Kundservice – från inredningsförslag till godkänd leverans

Vår kundservice ger bättre kontakt mellan oss och er.
Det handlar om att vara tydligare och ännu mer tillgängliga när ni behöver oss. Vi ska prata om rätt saker vid rätt tillfälle och kanske viktigast av allt, samtalen ska föras mellan rätt personer. 82 % av våra kunder är nöjda med EFG och skulle gärna rekommendera oss till andra. Bra i branschen, men vi vill mer. Vi ser fram emot att höra från dig. Ladda ner folder om EFG Kundservice.

Hur vill du hålla kontakten?
Telefon, e-post eller online? Din centrala kontaktpunkt hos EFG har tillgång till all information om dina affärer med oss. Du når vår kundservice på kundservice@efg.se eller per telefon 0200-760 600.  Övriga kontaktuppgifter hittar du här.
EFGs koncept

Det börjar med att förstå ditt behov.

När du har ett behov för förändring på kontoret och kontakt är upprättad med EFG, tar våra inredningsspecialister hand om uppgiften i direkt kontakt med dig.
Planritning med aktivitetszoner

Inredningsförslag och offert.

Beroende på hur mycket ni tänkt själva sätter din inredningssäljare ihop ett mer eller mindre omfattande inredningsförslag.
Dam och man skakar hand

Dags att beställa?

När inredningsförslaget och prisofferten är accepterad hos er internt, kontaktar du din
säljkontakt. Nu kan vi ta fram en detaljerad leverans- och installationsplanering.
Man som jobbar vid dator

Tack för din order. Beredning pågår.

Så snart vår inredningssäljare har fått din beställning och registrerat den i våra system,
bereds ordern för produktion och för att hitta bästa möjliga logistiklösning.
Skärmdump från online tracking system

Följ statusen online.

Vi skickar nu ditt ordererkännande med bekräftelse på leveranstid. Ta del av det och hör av dig om det är några oklarheter. Med hjälp av ditt ordernummer kan du följa din order på http://tracking.efg.se
Motorväg

Leveransplanering.

I ordererkännandet från oss och i spårningen online framgår vilket datum vi kan leverera. Stäm av så att det passar er och att lokalerna kan vara förberedda för inlastning och montering av den nya inredningen.
Arbetsplats med möbler från EFG

Leverans och montering.

Inför leveransen får ni en avisering via e-post. Ni signerar mottagandet och vi skickar en kopia till dig. Inlastning och montering sker enligt den plan som vi upprättat tillsammans.
Vågskål

Fakturering.

När leveransen är genomförd skickar vi vår faktura enligt de villkor som vi har kommit överens om, och som framgår av vår offert. Har du frågor om fakturan, kontakta EFG Kundservice.
Öra

Hur skötte vi oss?

För att ständigt utvecklas och bli bättre, behöver vi din återkoppling och veta mer om din upplevelse av samarbetet. En kort tid efter att leveransen skickar vi ut en elektronisk enkät där vi ber dig ta en liten stund och svara på några frågor.