EFG Produktnyheter

Vi på EFG brinner för utmaningen att tillsammans med er skapa inredningslösningar som gör verklig nytta. Med vår hjälp tar ni ett helhetsgrepp om allt från yteffektivitet, prestation och välmående till image, miljö- och hållbarhetsfrågor. I år presenterar vi ett antal spännande produktnyheter som både stöttar unika arbetssätt och skapar mervärden. Together we make it matter.


EFG Izi Pro & Izi Light
- Nya sitta-stå arbetsbord
EFG Izi Pro och EFG Izi Light senaste tillskotten till vårt sortiment av flexibla sitta-/stå- arbetsbord.
EFG Izi Pro

EFG Izi Light

EFG Izi Pro EFG Izi Light
n

EFG Izi Pro EFG Izi Light

EFG Create Seating

EFG Create Seating
- Skapa mångfald
EFG Create Seating är skapad av Jonas Forsman som är inne på sitt tredje år som designer för EFG. Create Seating är en modulbaserat lösning för en elegant, lättplacerad och komfortabel sittplats för arbete, möten eller mat i moderna kontorsmiljöer. Den är anpassad för att kombineras med Create Storage förvaring och kan enkelt konfigureras från små till stora mötesplatser allt efter hur behoven skiftar.
EFG Create Seating


EFG Navi
- Elegant och lättplacerat
EFG Navi är ett litet, smäckert och stilrent bord för flexibla arbetsmiljöer. Bordet är i praktisk laptophöjd och passar perfekt i loungen eller receptionen. Matchar EFG Create Seating i utföranden och färger men passar även utmärkt tillsammans med andra soffamiljer.

EFG Navi

EFG Navi

EFG Woods Club Chair

EFG Woods
- Woods-familjen utökas
EFG Woods är en serie av exklusiva stolar med enkelt, rent utseende och utmärkt komfort. Utöver konferens- och mötesstolar utökas nu Woods med loungestolen EFG Woods Club med trästativ eller fotkryss i metall. EFG Woods med 4-bens metallstativ lanseras också i nytt utförande, med eller utan armstöd. Välj EFG Woods när du söker en komplett familj av stolar för möten eller pauser, med en sammanhängande, hållbar design.
Mer produktinformation


EFG Rise
-Sitta/stå-bord i basutförande
EFG Rise är ett sitta/stå-arbetsbord med enkelhet i fokus. Bordet uppfyller högt ställda krav på prestanda och kvalitet, men möjligheterna till smarta funktioner och tillval har begränsats till förmån för enkelhet. EFG Rise säljs endast i paket med skiva och stativ i ett flertal olika varianter. För enkelhets skull.
Mer produktinformation
EFG Rise Workstation

Savo Soul Black Edition
- Inredningsarkitekternas favorit på ert kontor.

Trender kommer och går, men det sobert och elegant svarta kommer alltid tillbaka. Savo tog fram Black Edition för större inredningsprojekt och framgången för deras helsvarta version av Savo Soul var omedelbar. Nu blir inredarnas favorit Savo Soul Black Edition tillgänglig för alla. Samtliga detaljer är svarta för ett modernt och elegant uttryck. Färgen på tyget väljer du själv – helsvart eller en konstrastfärg?
Mer produktinformation finner du här.


EFG Surround skärmbås

EFG Surround
- Rum-i-rum-lösningar för öppen kontorsmiljö.
EFG Surround skapar oändliga möjligheter till rum-i-rum-lösningar som både avskärmar och dämpar ljudnivån i moderna, öppna kontorsmiljöer. Med EFG Surround bygger du enkelt upp funktionella lösningar som optimerar just din arbetsplats, höjer produktiviteten och ökar tillgängligheten. Välj mellan ett antal anpassade kombinationer som hjälper dig att skapa egna arbetsytor med soffor, bord och rätt sorts belysning som höjer den ombonade känslan. Skulle ingen av våra utvalda konfigurationer passa går EFG Surround att bygga vidare i ett otal nya kombinationer.
Mer produktinformation finner du här.


EFG Create
- Ett multifunktionellt, imagehöjande och modulbaserat förvaringssystem.

EFG Create är ett multifunktionellt och modulbaserat förvaringssystem som lätt sätts samman efter hur just du vill jobba. Modulerna löser både förvaringsbehov samtidigt som de skapar utrymmen att sitta och jobba avskilt. Samtliga moduler kan sättas ihop med varandra och byggas på höjden, bredden eller i vinklar beroende på vilken funktion eller vilka uttryck som du föredrar. Med sin höga designgrad blir modulerna i EFG Create lika mycket imageskapande som praktiska.
Mer produktinformation finner du här.

EFG Create förvaring

EFG Active
- Nästa generations sitta/stå-bord.

EFG Active är nästa generations sitta/stå bord- Bordssystemet är utrustat med extra tysta motorer vilket är viktigt i öppna kontor samt förberett för den allra senaste intelligent desk-tekniken med intuitiva funktioner. EFG Active erbjuder integrerade paketlösningar utifrån två olika behov – en sundare arbetsmiljö ”hälsopaketet” och en aktivitetsbaserad arbetsplats ”ABW-paketet”. Genom att aktivera den integrerade modulen kan du göra bordet precis så smart som situationen kräver.
Mer produktinformation finner du här.


EFG Add
- En ny designad och praktisk kollektion av tillbehör för arbetsbord och skärmsystem.
EFG Add är ett nytt, stilfullt och praktiskt sortiment av accessoarer för arbetsbord och skärmsystem som hjälper dig att organisera ditt arbete samt gör det mer effektivt. Majoriteten av komponenterna hängs över skärmens överkant men vissa delar kan också flyttas med dig efter behov. EFG Add säljs i färdigpackade kit som är indelade i tre kategorier: Organizing, Welcoming samt Sharing.
Mer produktinformation finner du här.

EFG Add

EFG Woods stol

EFG Woods
- En elegant uppdatering av klassikern Woods.
Woods är en exklusiv konferens- och mötesstol med ett klassiskt utseende och utmärkt komfort. Den nya versionen av EFG Woods kommer i steg 1 att lanseras med fotkryss och två olika rygghöjder. Stolen kan fås helt utan armstöd eller med armstöd i flera olika utföranden.
Mer produktinformation finner du här.


EFG HideTech

EFG HideTech
Moderna mötesbord med uppdaterade former och material.
EFG HideTech är mötesbord utvecklade för en modern arbetsplats där allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där tekniken inte bara är en naturlig del av arbetet, utan också av inredningen. EFG HideTech är framför allt ett nytt sätt att tänka. Nu också tillgänglig med rektangulära bordsskivor och bordsskivor i ask natur.
Mer produktinformation finner du här. 

EFG Collaborate
Bordet för projektarbete, kommunikation och kunskapsutbyte. 
En produkt som stöder dynamiken i projektarbete och som i sin tur ökar produktiviteten och motivationen. Den perfekta basen för projektgruppen eller en arbetsplats för ökad delaktighet. Den robusta designen med ben i massivt trä signalerar värme och bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Nu finns det även med släta skivor.
Mer produktinformation finner du här.


Skjutbar skiva som tillval
Göm kablarna för gott.
Den skjutbara skivan skapar en ren och fri bordsyta samtidigt som den gör tillgången till viktiga kablar och el enkel och flexibel. Välj med eller utan fästen för bordsskärm. Nu finns den som tillval till vårt populära EFG Izi Niveau-bord.


EFG Nova
En design, många varianter.
EFG Nova är vår senaste stol, med ren och tidlös design som passar de flesta miljöer. Nu lanseras den även med stativ i krom och grått, den ger arbetsplatsen en modern skandinavisk känsla.
Mer produktinformation finner du här.

EFG Nova

EFG Bold

EFG Bold
Den flexibla och multi-funktionella puffen.
Vår nya, flexibla sittpuff passar både i sociala zoner och i mötesrum. Den har mjuka former som skapar en kreativ känsla på kontoret. Flexibel och lätt att flytta för spontana möten och finns att tillgå i alla EFGs standardtyger.
Mer produktinformation finner du här.


EFG Free
Vikbar skärmen för dynamiska zoner och arbetsplatser.
EFG Free är en fristående vikbar skärm för bord. Den förvandlar mötesbord till fokuserade arbetsplatser för många eller delar upp arbetsytan i zoner. Den här dynamiska lösningen bidrar till akustiken i rummet, till att få kontoret multifunktionellt och till arbetssättet ”Activity Based Work”.
Mer produktinformation finner du här.
EFG Free

EFG Box
En skyddad plats för korta telefonsamtal.
En skyddad men lättillgänglig plats för det aktiva kontoret. Dra ut puffen under sitsen och skapa en spontan mötesplats för två. Integrerade eluttag möjliggör laddning av din telefon eller iPad.
Mer produktinformation finner du här.

EFG TakeAway
Din personliga förvaring.
Smidig att ta med, smidig att förvara och rymmer både laptop och A4-papper. Häng den vid din arbetsplats med hjälp av en enkel krok monterad under bordsskivan. Ge kontoret en färgklick genom att lacka den i vilken RAL-färg du önskar.
Mer produktinformation finner du här.

EFG Accentfärger
Sätt färg på arbetsplatsen
Fyra nya accentfärger finns nu tillgängliga i Projektsortimentet med kortare ledtid och bättre pris än rena specialfärger.
Kulörer:
Mintgrön RAL6019/NCS S 1020-G20Y
Laxrosa RAL3022/NCS S 2050-Y80R
Gul RAL 1018/NCS S 0570-Y
Beige RAL 1019/NCS S 4010-Y30R
För mer information var vänlig kontakta ditt lokala EFG kontor