Så här fungerar det nya SKI-avtalet 2013- Möbler för skola!

För dig med SKL Kommentus Inköpscentralavtal innebär det följande:

Du som är beställare i en region, kommun eller landsting, vilka har valt att ansluta till SKI-avtalet, har rätt att handla möbler för Skola av EFG, till mycket förmånliga priser och villkor. Enligt SKI-avtal har ni 21% rabatt på möbler för skola.

Möbler för Skola & utbildning
Inredningen har en stor inverkan på elevernas allmänna välbefinnande och förmåga att lära. Därför är en väl utformad skolmiljö ett viktigt ämne idag. Möblerna ska vara flexibla för att passa elever i alla åldrar och lätta att anpassa till olika situationer, aktiviteter och behov. EFG Classroom innehåller ett komplett utbud av möbler för klassrum och andra utbildningsmiljöer där alla stolar, bord och förvaring utvecklats med lärandet i åtanke. Mixa och matcha lösningarna i ett stort urval av färger och material. Möblerna uppfyller de höga europeiska kvalitetskraven.

 

För EFG innebär SKI-avtalet följande:

Att bistå regioner, landsting och kommuner som valt att gå med i SKI-avtalet, med att handla rätt möbler för skola av EFG. Med rätt produkter menar vi förstås även att vi hjälper er att tänka rätt ur ett hållbarhetsperspektiv!

efg010732