• n

  n

 • Februari 2018

 • Feb 06
  Stockholm
  Stockholm Furniture Fair 2018
  Feb 06 – Stockholm

  Stockholm Furniture Fair 2018

  Redan nu är vi i full gång med att planera inför en av nästa års största händelser: Stockholm Furniture Fair 2018. Vi hoppas givetvis att vi ses där, så hör gärna av dig om du redan nu vet att du ska dit.
  Kontakta oss på marknad@efg.se eller hör av dig till din kontaktperson hos oss.
  Varmt välkommen att besöka oss på mässan, du hittar oss i monter A37:20.
  Vi ser fram emot att höra om dina projekt, utmaningar och målsättningar och att diskutera möjligheter och lösningar. Läs mer om mässan här.
  Vi ses!

   

   

Maj 03 – Sundsvall

Akustiska utmaningar på den öppna kontorssavannen

Mänskligheten utvecklades för att leva och verka på savannen. Nu lever och verkar vi på kontor. Det här ställer oss inför en rad utmaningar. Inte minst när det gäller vår hörsel.

Vad är skillnaden mellan behagliga ljud och störande ljud? Ganska liten faktiskt. Ändå, eller kanske på grund av det, är ljud och akustik en av de stora utmaningarna på våra arbetsplatser. I denna föreläsning ska vi ta upp det här med ljud och prata om varför det påverkar oss som det gör och hur vi kan bygga bättre arbetsmiljöer när vi tänker till lite extra kring ljud och akustik.

Dagens föreläsare Tommy Wilén är leg. naprapat med inriktning mot ergonomi och arbetsskador. Han arbetar för EFG som Brand Sales Ambassador. Han har tidigare jobbat som ergonom, föreläsare, kliniker och personlig tränare. Han är också en av få som kan lyckas med konststycket att få folk att skratta när man pratar om ergonomi och hälsa.

NÄR? Den 3:e maj. Frukost 08:30, föresläsningen börjar 09:00
VAR? EFG Sundsvall, Strandgatan 14 

Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir, vilka ni är som kommer och eventuella allergier. Du anmäler dig via marknad@efg.se. Det finns ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!
Niel
EFG Sundsvall