• n

  n

 • Juni 2017

 • Jun 13
  Norrköping
  Snart är sommaren här!
  Jun 13 – Norrköping

  Snart är sommaren här!

  - det firar vi med inspirationslunch och härligt sällskap.

  Tisdagen den 13 juni bjuder vi på EFG Norrköping in till sommarlunch och vill självklart ha dig på plats! Tillsammans med några av våra samarbetspartners visar vi upp de senaste nyheterna och trenderna inom inredning för er arbetsmiljö.

  NÄR: Tisdag 13/6, kl 11.30-13.30
  VAR: EFG Norrköpings, Västgötegatan 13B

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir (max 3 personer). Klicka här för att OSA, senast den 8:e juni. Det finns ett begränsat antal platser. Om du inte har möjlighet att komma denna gång men gärna vill ha inbjudningar till framtida event, klicka här.

  Varmt välkommen!
  Mari, Martin och Johan
  EFG Norrköping


 • Jun 15
  Göteborg
  Inredningsklubben är tillbaka och gästas av Muuto
  Jun 15 – Göteborg

  Inredningsklubben är tillbaka och gästas av Muuto

  Det har blivit dags igen, Inredningsklubben är tillbaka! AW-konceptet förblir sig likt men kryddas denna gång av ett av marknadens hetaste varumärken, nämligen Muuto. Med sin förankring i den skandinaviska designtraditionen och sin prägel av hållbar estetik, funktionalitet och hantverk är Muuto ledande inom dagens inredningstrender. Under denna Inredningsklubb är de på plats och visar upp sina senaste nyheter. Samtidigt njuter vi i vanlig ordning mat, dryck och varandras sällskap!

  NÄR? Den 15:e juni, från klockan 17:30 och framåt
  VAR? EFG Göteborg, Polhemsplatsen 5 (KvarterETT)

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir. Klicka här för att OSA, senast den 8:e juni. Det finns ett begränsat antal platser. Om du inte har möjlighet att komma denna gång men gärna vill ha inbjudningar till framtida event, klicka här.

  Varmt välkommen!
  EFG & Muuto

Maj 11 – Norrköping

EFG på Norrköpings Näringslivsmässa 2017

Den 11-12 maj äger Norrköpings Näringslivsmässa rum och vi från EFG Norrköping och Linköping är självklart på plats! Möt oss i monter 22 och ta vara på möjligheten att kika på ett fint urval av våra möbler. 

Under just dessa dagar erbjuder vi er besökare en gratis inredningskonsultation för er arbetsmiljö. Om du har klickat dig vidare på länken i inbjudan kommer vi kontakta dig inom kort!
Vi håller även en spännande utlottning som ni inte får missa.


Norrköpings Näringslivsmässa är en av landets största business to business-mässor och vänder sig till företag och människor som vill göra affärer, nätverka och knyta nya kontakter. Ett ypperligt tillfälle för oss att lära känna varandra!

Öppettider
- torsdag 11/5: kl 09-16
- fredag 12/5: kl 09-15

Det är fri entré och alla är välkomna.

Vi ses.
EFG Norrköping & Linköping