• n

  n

 • Februari 2018

 • Feb 06
  Stockholm
  Stockholm Furniture Fair 2018
  Feb 06 – Stockholm

  Stockholm Furniture Fair 2018

  Redan nu är vi i full gång med att planera inför en av nästa års största händelser: Stockholm Furniture Fair 2018. Vi hoppas givetvis att vi ses där, så hör gärna av dig om du redan nu vet att du ska dit.
  Kontakta oss på marknad@efg.se eller hör av dig till din kontaktperson hos oss.
  Varmt välkommen att besöka oss på mässan, du hittar oss i monter A37:20.
  Vi ser fram emot att höra om dina projekt, utmaningar och målsättningar och att diskutera möjligheter och lösningar. Läs mer om mässan här.
  Vi ses!

   

   

 • Feb 28
  Göteborg
  Lär dig mer om GDPR när IFMA håller nätverksträff i Göteborg!
  Feb 28 – Göteborg

  Lär dig mer om GDPR när IFMA håller nätverksträff i Göteborg!

  2018! Nytt år innebär som vanligt nya lagar och regler som i olika hög grad påverkar vårt dagliga arbete.

  En av årets största nyheter är EU:s nya dataskyddsförordning som bl.a handlar om hantering av personuppgifter. De nya reglerna kommer att innebära förändringar som gäller för alla, fastighetsbranschen är inget undantag. Ofta tänker vi kanske inte heller på att vi behandlar personuppgifter så gott som dagligen. Därför kommer vi på årets första nätverksfrukost att få en genomgång av de största förändringarna och nyheterna av advokat Marit Lindberg på Ahlford Advokatbyrå. Vad ska man tänka på, vad är personuppgifter, hur påverkar reglerna just mig i min vardag och liknande frågeställningar kommer gås igenom. Det blir också möjlighet att ställa egna frågor.

   

  Tid: 28 februari kl. 08:00-09:00, frukost serveras från kl. 07:30
  Plats: EFG Kontorsmöbler Göteborg, Polhemsplatsen 5 (GP-huset)

  Anmälan sker via IFMA, klicka här för anmälan .
  Seminariet är kostnadsfritt.


  Varmt välkomna!
  IFMA och EFG Kontorsmöbler
 • April 2018

 • Apr 04
  Göteborg
  Frukostseminarium - Hur hanterar vi förändring?
  Hur påverkas vi?
  Apr 04 – Göteborg

  Frukostseminarium - Hur hanterar vi förändring?

  Förändring på arbetsplatsen

  Det är inte den starkaste av arterna som överlever, inte heller den mest intelligenta som överlever. Det är den som är mest anpassningsbar för förändring (Charles Darwin).

  EFG bjuder in dig till frukostseminarium hos Västsvenska Handelskammaren. Efter lite frukostmingel börjar denna morgon med att Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren, hälsar välkommen och kort berättar om deras förändringsresa från gamla till nya lokaler. Därefter följer ett föredrag av Ola Trouvé på temat förändring, hur vi påverkas och hur vi hanterar förändring.

  Ola Trouvé är vd, konsult och lärare med en bakgrund av ledarskapsträningar över hela världen och olika chefsbefattningar inom läkemedelsindustrin. Han har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap är mindre än vad många vill erkänna.

  Efter föredraget finns möjlighet för den som kan och vill att få en visning av lokalerna.

  NÄR? 4:e april, frukost serveras 07:30 och seminariet startar 08:00 och beräknas vara klart 09:00.
  VAR? Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, 402 25 Göteborg

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir. För anmälan svara till marknad@efg.se, med namn på er som kommer, senast den 28:e mars. Det finns ett begränsat antal platser.

  Varmt välkommen!
  EFG Kontorsmöbler

 • Apr 25
  Göteborg
  Möt våren med nyheter och klassiker från Fritz Hansen och Flos
  Inredningsklubben
  Apr 25 – Göteborg

  Möt våren med nyheter och klassiker från Fritz Hansen och Flos

  Inredningsklubben är tillbaka igen och gästas av Fritz-Hansen och Flos

  Det är dags för en ny kväll i Inredningsklubbens tecken och denna gång kommer vi på EFG Göteborg ha sällskap av våra vänner, Fritz Hansen och Flos. Självklart vill vi ha även dig på plats!

  Precis som tidigare satsar vi på en avslappnad afterwork i goda vänners lag och får ta del av såväl klassiker som nyheter från Fritz Hansen och Flos. Vi matchar med smaker i både mat- och dryckesväg.

  NÄR? Den 25:e april, från klockan 17:30 och framåt
  VAR? EFG Göteborg, Polhemsplatsen 5-7 (GP-huset)

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir, vilka ni är som kommer och om ni har några allergier. Anmäl dig till marknad@efg.se, senast den 20:e april. Det finns ett begränsat antal platser.

  Varmt välkommen!
  EFG, Fritz Hansen och Flos


 • Maj 2018

 • Maj 03
  Sundsvall
  Akustiska utmaningar på den öppna kontorssavannen
  Maj 03 – Sundsvall

  Akustiska utmaningar på den öppna kontorssavannen

  Mänskligheten utvecklades för att leva och verka på savannen. Nu lever och verkar vi på kontor. Det här ställer oss inför en rad utmaningar. Inte minst när det gäller vår hörsel.

  Vad är skillnaden mellan behagliga ljud och störande ljud? Ganska liten faktiskt. Ändå, eller kanske på grund av det, är ljud och akustik en av de stora utmaningarna på våra arbetsplatser. I denna föreläsning ska vi ta upp det här med ljud och prata om varför det påverkar oss som det gör och hur vi kan bygga bättre arbetsmiljöer när vi tänker till lite extra kring ljud och akustik.

  Dagens föreläsare Tommy Wilén är leg. naprapat med inriktning mot ergonomi och arbetsskador. Han arbetar för EFG som Brand Sales Ambassador. Han har tidigare jobbat som ergonom, föreläsare, kliniker och personlig tränare. Han är också en av få som kan lyckas med konststycket att få folk att skratta när man pratar om ergonomi och hälsa.

  NÄR? Den 3:e maj. Frukost 08:30, föresläsningen börjar 09:00
  VAR? EFG Sundsvall, Strandgatan 14 

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir, vilka ni är som kommer och eventuella allergier. Du anmäler dig via marknad@efg.se. Det finns ett begränsat antal platser.

  Varmt välkommen!
  Niel
  EFG Sundsvall

Jan 01 –