• n

  n

 • Januari 0001

 • Jan 01
  Jan 01 –

 • Februari 2018

 • Feb 06
  Stockholm
  Stockholm Furniture Fair 2018
  Feb 06 – Stockholm

  Stockholm Furniture Fair 2018

  Redan nu är vi i full gång med att planera inför en av nästa års största händelser: Stockholm Furniture Fair 2018. Vi hoppas givetvis att vi ses där, så hör gärna av dig om du redan nu vet att du ska dit.
  Kontakta oss på marknad@efg.se eller hör av dig till din kontaktperson hos oss.
  Varmt välkommen att besöka oss på mässan, du hittar oss i monter A37:20.
  Vi ser fram emot att höra om dina projekt, utmaningar och målsättningar och att diskutera möjligheter och lösningar. Läs mer om mässan här.
  Vi ses!

   

   

 • November 2018

 • Nov 30
  Uppsala
  Mingel och föreläsning!
  Nov 30 – Uppsala

  Mingel och föreläsning!

  Välkommen på lunchmingel i Uppsala!

  Denna dag bjuder EFG Uppsala in till lunchmingel med föreläsning. Kom och lyssna, mingla, ät en god lunch och till det kanske ett glas bubbel.

  Möt Carl Öjerstam, designern bakom vår nya stol Archie. Carl berättar om resan från uppdrag till det som blev stolen Archie. Carl är designer och har arbetet med kunder som IKEA, Tupperware, Vodafone,, Selecta, Materia, Svenskt Tenn och BRIO, för att nämna några. Under åren har Carl också mottagit många designpriser, bland annat tre gånger RedDot design award, Residence bra form Prize 2006.

  Utöver möjligheten att träffa Carl kommer det också finnas representanter och produkter från varumärkena Savo och Framery på plats.

  Datum: Fredagen den 30:e november.
  Tid: 11.30, föreläsning kl 12.15-12.45. Stanna gärna kvar och prata med oss efter föreläsningen. Plats: Elite Hotel Academia, Bäverns gränd 17, Uppsala

  Anmäl dig genom ett mail till marknad@efg.se. Ange eventuella allergier. Självklart går det bra att ta med en vän eller kollega, men glöm inte att ange namn och eventuella allergier. Begränsat antal platser.

  Hjärtligt välkommen!

Jan 01 –