• n

  n

 • Februari 2018

 • Feb 06
  Stockholm
  Stockholm Furniture Fair 2018
  Feb 06 – Stockholm

  Stockholm Furniture Fair 2018

  Redan nu är vi i full gång med att planera inför en av nästa års största händelser: Stockholm Furniture Fair 2018. Vi hoppas givetvis att vi ses där, så hör gärna av dig om du redan nu vet att du ska dit.
  Kontakta oss på marknad@efg.se eller hör av dig till din kontaktperson hos oss.
  Varmt välkommen att besöka oss på mässan, du hittar oss i monter A37:20.
  Vi ser fram emot att höra om dina projekt, utmaningar och målsättningar och att diskutera möjligheter och lösningar. Läs mer om mässan här.
  Vi ses!

   

   

Apr 04 – Göteborg

Frukostseminarium - Hur hanterar vi förändring?

Förändring på arbetsplatsen

Det är inte den starkaste av arterna som överlever, inte heller den mest intelligenta som överlever. Det är den som är mest anpassningsbar för förändring (Charles Darwin).

EFG bjuder in dig till frukostseminarium hos Västsvenska Handelskammaren. Efter lite frukostmingel börjar denna morgon med att Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren, hälsar välkommen och kort berättar om deras förändringsresa från gamla till nya lokaler. Därefter följer ett föredrag av Ola Trouvé på temat förändring, hur vi påverkas och hur vi hanterar förändring.

Ola Trouvé är vd, konsult och lärare med en bakgrund av ledarskapsträningar över hela världen och olika chefsbefattningar inom läkemedelsindustrin. Han har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap är mindre än vad många vill erkänna.

Efter föredraget finns möjlighet för den som kan och vill att få en visning av lokalerna.

NÄR? 4:e april, frukost serveras 07:30 och seminariet startar 08:00 och beräknas vara klart 09:00.
VAR? Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, 402 25 Göteborg

Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir. För anmälan svara till marknad@efg.se, med namn på er som kommer, senast den 28:e mars. Det finns ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!
EFG Kontorsmöbler