• n

  n

 • Februari 2018

 • Feb 06
  Stockholm
  Stockholm Furniture Fair 2018
  Feb 06 – Stockholm

  Stockholm Furniture Fair 2018

  Redan nu är vi i full gång med att planera inför en av nästa års största händelser: Stockholm Furniture Fair 2018. Vi hoppas givetvis att vi ses där, så hör gärna av dig om du redan nu vet att du ska dit.
  Kontakta oss på marknad@efg.se eller hör av dig till din kontaktperson hos oss.
  Varmt välkommen att besöka oss på mässan, du hittar oss i monter A37:20.
  Vi ser fram emot att höra om dina projekt, utmaningar och målsättningar och att diskutera möjligheter och lösningar. Läs mer om mässan här.
  Vi ses!

   

   

 • Feb 28
  Göteborg
  Lär dig mer om GDPR när IFMA håller nätverksträff i Göteborg!
  Feb 28 – Göteborg

  Lär dig mer om GDPR när IFMA håller nätverksträff i Göteborg!

  2018! Nytt år innebär som vanligt nya lagar och regler som i olika hög grad påverkar vårt dagliga arbete.

  En av årets största nyheter är EU:s nya dataskyddsförordning som bl.a handlar om hantering av personuppgifter. De nya reglerna kommer att innebära förändringar som gäller för alla, fastighetsbranschen är inget undantag. Ofta tänker vi kanske inte heller på att vi behandlar personuppgifter så gott som dagligen. Därför kommer vi på årets första nätverksfrukost att få en genomgång av de största förändringarna och nyheterna av advokat Marit Lindberg på Ahlford Advokatbyrå. Vad ska man tänka på, vad är personuppgifter, hur påverkar reglerna just mig i min vardag och liknande frågeställningar kommer gås igenom. Det blir också möjlighet att ställa egna frågor.

   

  Tid: 28 februari kl. 08:00-09:00, frukost serveras från kl. 07:30
  Plats: EFG Kontorsmöbler Göteborg, Polhemsplatsen 5 (GP-huset)

  Anmälan sker via IFMA, klicka här för anmälan .
  Seminariet är kostnadsfritt.


  Varmt välkomna!
  IFMA och EFG Kontorsmöbler
 • April 2018

 • Apr 04
  Göteborg
  Frukostseminarium - Hur hanterar vi förändring?
  Hur påverkas vi?
  Apr 04 – Göteborg

  Frukostseminarium - Hur hanterar vi förändring?

  Förändring på arbetsplatsen

  Det är inte den starkaste av arterna som överlever, inte heller den mest intelligenta som överlever. Det är den som är mest anpassningsbar för förändring (Charles Darwin).

  EFG bjuder in dig till frukostseminarium hos Västsvenska Handelskammaren. Efter lite frukostmingel börjar denna morgon med att Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren, hälsar välkommen och kort berättar om deras förändringsresa från gamla till nya lokaler. Därefter följer ett föredrag av Ola Trouvé på temat förändring, hur vi påverkas och hur vi hanterar förändring.

  Ola Trouvé är vd, konsult och lärare med en bakgrund av ledarskapsträningar över hela världen och olika chefsbefattningar inom läkemedelsindustrin. Han har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap är mindre än vad många vill erkänna.

  Efter föredraget finns möjlighet för den som kan och vill att få en visning av lokalerna.

  NÄR? 4:e april, frukost serveras 07:30 och seminariet startar 08:00 och beräknas vara klart 09:00.
  VAR? Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, 402 25 Göteborg

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir. För anmälan svara till marknad@efg.se, med namn på er som kommer, senast den 28:e mars. Det finns ett begränsat antal platser.

  Varmt välkommen!
  EFG Kontorsmöbler

Jan 01 –