• n

  n

 • Augusti 2017

 • Aug 29
  Örnsköldsvik
  EFG på SOI Norr Inköpsmässa 2017
  Aug 29 – Örnsköldsvik

  EFG på SOI Norr Inköpsmässa 2017

  Den 29-30 augusti är vi från EFG på plats på SOI Norr Årskonferens 2017. Kom och träffa oss och ta vara på möjligheten att kika på ett fint urval av våra möbler.

  SOI, Sveriges Offentliga Inköpare arbetar för att skapa bra offentliga affärer och arrangerar konferenser, kurser och nätverksaktiviteter för sina medlemmar och andra aktörer inom offentliga inköp. Som medlem i SOI vill vi på EFG inta rollen som leverantör av inredningslösningar och möbler för alla Sveriges Offentliga Upphandlare. För att nå dit tror vi på att vara där ni/de är,  SOI Norr Årskonferens 2017 känns därför som en perfekt plats för oss att mötas på! 

  Var ses vi?
  Stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6 (centralt i Örnsköldsvik)

  När?
  - tisdag 29/8: kl 08:00-16:45
  - onsdag 30/8: kl 08:00-16:45

  Vi ses.
  EFG Sundsvall


 • September 2017

 • Sep 02
  Linköping
  Vallastaden Bo- och Samhällsexpo
  Sep 02 – Linköping

  Vallastaden Bo- och Samhällsexpo

  I september slår Sveriges mest omtalade stadsdel, Vallastaden, upp portarna och välkomnar dig till tre oförglömliga veckor. Givetvis kommer vi på EFG vara på plats! I samarbete med Sankt Kors visar vi Framtidens arbetsplats som en del i Vallastadens enda kontorshus och Sankt Kors utställning Framtidens arbetsliv.

  Var ses vi?

  I temautställningen Framtidens arbetsliv;

  När?

  Vallastaden Expo pågår den 2-24 september och vi kommer vara på plats i vår inredningsexponering under denna tid. Mer information om programmet för Vallastaden Expo finner du här.

  Vi ses på framtidens arbetsplats.

  EFG Linköping och Norrköping

   

  Om Vallastaden:
  På rekordtid har 40 aktörer byggt 1000 bostäder och servicebyggnader och skapat en tät, grön och blandad stadsdel vimlande av arkitektoniska grepp och innovativa lösningar. Redan från planeringsstadiet har temat varit ”Människan bygger staden” vilket märks i allt från stadsplanen till varje enskild bostad.

  Stadsdelen har utvecklats i samverkan mellan kommunen, Linköpings universitet, Akademiska hus, områdesarkitekterna OkiDoki Arkitekter, näringsliv och ett stort antal engagerade Linköpingsbor. Projektet har gått från vision till inflyttning på fem år. 

   

   

   


 • Sep 12
  Malmö
  Mer savann på kontoret
  Sep 12 – Malmö

  Mer savann på kontoret

  I samarbete med nätverket Västra Hamnen bjuder vi in till en "Smart Morning" med fokus på ergonomi, inredningstrender och savannbeteende hos oss på EFG Malmö.

  Mänskligheten utvecklades för att leva och verka på savannen. Nu lever och verkar vi på kontor. Hur påverkar det vår hälsa? Och vad händer nu när ABW (aktivitetsbaserat arbete) växer fram som den ledande trenden inom arbetsplatsplanering? Hur ska vi skapa bra, individuell ergonomi när all arbetsyta är delad?

  Under denna morgon ska vi diskutera ABW och sätta dess nytta i perspektiv genom att jämföra det med de kommande trenderna inom ergonomi som är centrerade kring savann-ergonomi. 

  EFG:s naprapat, inspiratör, ambassadör tillika kollega Tommy Wilén (kärt barn har många namn) tar oss igenom vår anatomis påverkan av dagens informationssamhälle. Därefter ger hälsocoachen Teres Arvidsson oss ett rörelseprogram att ta med tillbaka till våra kollegor. Avslutningsvis pratar Vasakronan om framtidens utekontor- en starkt växande trend.

  VAR?     EFG Showroom, Stora Varvsgatan 13A
  NÄR?     12 september, kl: 07:30-09:00 - Det bjuds på frukost!
  OSA?    
  Klicka här för att komma vidare till anmälan.


  Mer om nätverket Västra Hamnen:
  Västra Hamnen ekonomisk förening
  – ’Have it all’ är plattformen som gör Västra Hamnen till den självklara platsen där alla vill bo, utveckla affärsmöjligheter eller bara vara.

  Genom plattformen aktiverar vi Västra Hamnens unika värden – hållbar livsmiljö, innovativ atmosfär samt närheten till city och havet. År 2035 förväntas detta stadsdelsområde ha runt 20 000 boende och lika många som arbetar här och vi vill att alla ska få vara med och påverka sin stadsmiljö redan idag.


 • Oktober 2017

 • Okt 05
  Linköping
  EFG på Linköpings Näringslivsmässa 2017
  Okt 05 – Linköping

  EFG på Linköpings Näringslivsmässa 2017

  Den 5-6 oktober äger Linköpings Näringslivsmässa rum och vi från EFG Norrköping och Linköping är självklart på plats! Möt oss i monter 98 och ta vara på möjligheten att kika på ett fint urval av våra möbler. 

  Under just dessa dagar erbjuder vi er besökare en gratis inredningskonsultation för er arbetsmiljö. Vi håller även en spännande utlottning som ni inte får missa.


  Linköpings Näringslivsmässa är en av landets största business to business-mässor och vänder sig till företag och människor som vill göra affärer, nätverka och knyta nya kontakter. Ett ypperligt tillfälle för oss att lära känna varandra!

  Var?
  Linköping Sportcenter (Ligger i direkt anslutning till Saab Arena i Linköping)

  När?
  - torsdag 5/10: kl 09-16
  - fredag 6/10: kl 09-15

  Det är fri entré och alla är välkomna.

  Vi ses.
  EFG Norrköping & Linköping


Jan 01 –