• n

  n

 • Maj 2017

 • Maj 03
  Göteborg
  Frukostseminarium - Vad driver trender?
  Maj 03 – Göteborg

  Frukostseminarium - Vad driver trender?

  Vi som jobbar med design pratar gärna om vilka årets färger är eller så debatterar vi hektiskt kring huruvida koppar är inne eller ute. Men det är bara yta.
  Vad är det egentligen som ligger bakom och driver en trend? Vad har politik, klimat och ekonomi för påverkan på färg, form och materialval i något så simpelt som en stol?

  Vårens frukostseminarium hos oss på EFG Göteborg gästas av vår trendspanande vän Tommy Wilén som presenterar EFG:s Trendwatch från Stockholm Furniture & Light Fair 2017. I år bygger den på hur vår samhällsutveckling speglas i den design som skapas och hur designers påverkas av sin omvärld. Tommy presenterar de senaste möbeltrenderna och hur de hänger ihop med hipsters, köttkonsumtion och "hygge".

  NÄR? 3:e maj, frukost serveras 08:00 och seminariet startar 08:30
  VAR? EFG Göteborg, Polhemsplatsen 5

  Vill du ta med dig någon? Självklart! Men glöm inte att säga hur många ni blir. Klicka här för att OSA, senast den 28:e april. Det finns ett begränsat antal platser.

  Varmt välkommen!
  EFG Kontorsmöbler

 • Maj 11
  Norrköping
  EFG på Norrköpings Näringslivsmässa 2017
  Maj 11 – Norrköping

  EFG på Norrköpings Näringslivsmässa 2017

  Den 11-12 maj äger Norrköpings Näringslivsmässa rum och vi från EFG Norrköping och Linköping är självklart på plats! Möt oss i monter 22 och ta vara på möjligheten att kika på ett fint urval av våra möbler. 

  Under just dessa dagar erbjuder vi er besökare en gratis inredningskonsultation för er arbetsmiljö. Om du har klickat dig vidare på länken i inbjudan kommer vi kontakta dig inom kort!
  Vi håller även en spännande utlottning som ni inte får missa.


  Norrköpings Näringslivsmässa är en av landets största business to business-mässor och vänder sig till företag och människor som vill göra affärer, nätverka och knyta nya kontakter. Ett ypperligt tillfälle för oss att lära känna varandra!

  Öppettider
  - torsdag 11/5: kl 09-16
  - fredag 12/5: kl 09-15

  Det är fri entré och alla är välkomna.

  Vi ses.
  EFG Norrköping & Linköping

Jan 01 –